top of page

Hobo coaching

 

Coaching:

Emmeke heeft ruim 20 jaar ervaring als hobodocent. Sinds enkele jaren legt zij zich steeds meer toe op korte coachings trajecten. Hierbij wordt in een kort tijdsbestek snel resultaat geboekt. Emmeke kijkt hierbij niet alleen als hobodocent naar een specifiek probleem maar ook als rietenspecialist en reparateur (bv. afstelling hobo/ stemming instrument). 

Werkwijze:
- Probleemoplossende aanpak in een kort tijdsbestek. Zie het als een persoonlijke reset. Langzaam ingesleten fouten worden onder de aandacht gebracht en oplossingen hiervoor worden aangedragen.

- Er zijn speciale clinics voor veel voorkomende onderwerpen zoals: embouchure, vibrato, techniek, ademsteun en muziek-ananlyse.

Emmeke heeft op elk van deze aspecten een eigen visie.

- De coachings vinden plaats op een dag en tijd wanneer het u uitkomt. Dit kan (afhankelijk van uw probleemstelling) eenmalig zijn. Het kan ook wenselijk zijn om enkele malen te komen. Afzeggen of verplaatsen van een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 1 dag van te voren.

- De coaching kan een update zijn als u al een tijd geen les meer heeft. Het kan ook een aanvulling zijn op uw hobolessen.
 

Geinteressseerd?
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of een mail sturen via contact.

 

 

bottom of page