top of page

Budget Onderhoud voor professionele hoboisten.

 

Als u uw hobo in topvorm wil houden adviseert Bressers Reparatie Budget Onderhoud in plaats van een gehele revisie. Zeker als u al een aantal jaren geen groot onderhoud heeft laten uitvoeren is een revisie niet aan te raden.

Waarom?

1. Bij Budget Onderhoud wordt de revisie opgedeeld in stukjes. De hobo behoudt daardoor zijn eigen karakter.
Bijvoorbeeld: bij een revisie worden alle toongaten schoongemaakt. In de loop van de tijd heeft zich langzaam vuil verzameld in de toongaten. Ook klinken de polsters lanzaam in. Zij veranderen hierdoor van vorm. Hierdoor verandert de klank en stemming langzaam maar zeker. Als de toongaten en polsters allemaal in een keer aangepast worden kan de verandering in de hobo vrij groot zijn. Bij Budget Onderhoud gebeurt dit in kleine stapjes waardoor u niet zo hoeft te wennen na het onderhoud. Uw hobo behoudt het karakter waar u aan gewend bent.

2. Bij Budget Onderhoud spreidt u de kosten en kunt u zelf bepalen wat voor u het meest urgent is op dat moment. Doordat uw hobo regelmatig nagekeken wordt kunnen onverwachte problemen voorkomen worden. De kosten van Budget Onderhoud zijn afhankelijk van de staat van onderhoud. Er is al een Budget Onderhouds-pakket vanaf €90,00.

3. U ontvangt van elk Budget Onderhoud een uitgebreide afvinklijst. Daardoor weet u precies wat er gedaan is en hoe de kosten verdeeld zijn. Ook wordt er vermeld wat bij een volgend onderhoud aan de orde kan komen en welke aandachtspunten er zijn voor u.

Wees pro-actief:

Wacht niet tot uw hobo mankementen vertoont maar plan het onderhoud in. Bijvoorbeeld ieder jaar een afstelbeurt (a €37,50) en om het jaar Budget Onderhoud. We kunnen dan een onderhoudsplan maken voor meerdere jaren. Dit zorgt voor een zeker gevoel tijdens concerten. U heeft op deze manier altijd een perfect sluitende hobo.

bottom of page