top of page

 

 

 

Op welke manier maakt Bressers Reparatie het onderhoud en de kosten inzichtelijk:
Door middel van speciaal ontwikkelde onderhoudslijsten met transparante opgave van prijzen voor elk onderhoudselement/handeling.

Wat is het verschil tussen Budget Onderhoud en uitgebreid onderhoud (servicebeurt/revisie):
Budget Onderhoud vereist een meer pro-actieve houding van de klant met betrekking tot de inschatting van de staat van het instrument. De klant onderneemt zelf actie als er problemen dreigen/zijn met het instrument.

Uitgebreid Onderhoud geeft de klant meer gemak en geregelde ondersteuning bij het onderhoud van het instrument. De klant kan met deze vorm van onderhoud zich volledig richten op het bespelen van het instrument, voor het onderhoud wordt periodiek gezorgd.

Is er nog extra ondersteuning vanuit Bressers Reparatie voor de klanten die gebruik maken van Budget Onderhoud?
Ja. De klant kan jaarlijks een afstelbeurt doen en dan direct de onderhoudsstaat van het instrument laten bepalen. Indien verder onderhoud wenselijk blijkt, kan via de speciaal ontwikkelde onderhoudslijsten de kosten van het onderhoud onmiddellijk worden vastgesteld en eventueel worden uitgevoerd.

 


Bel voor meer informatie of kom vrijblijvend langs voor een offerte of advies.

Budget onderhoud
Tussentijds onderhoud voor de calculerende hoboist, klarinettist of fluitist. Snel, goedkoop en effectief.


Wat is Budget Onderhoud:

Budget Onderhoud is kwalitatief hetzelfde als uitgebreid onderhoud (servicebeurt/revisie).- met Budget Onderhoud spreid je het onderhoud en kosten over een door de klant bepaalde periode.- de klant blijft beschikken over een goed functionerend instrument tijdens de gehele periode.- als de klant regelmatig Budget Onderhoud toepast, is uitgebreid onderhoud niet direct noodzakelijk.

bottom of page